fasta:+86-133 7770 7018   E-post:Kontakta nu

Dongguan Shangyu Plastic hardware Products Co. LTD

Varför välja oss?

19e0b2d48b99185c232c48a9e9e1c32.png

Kostnadsbesparande: Våra plastprodukter tillverkas direkt med PVC-pulver vilket sparar en processlänk jämfört med att producera med partiklar som är gjorda av PVC-pulver .

Kvalitet : Traditionella plastprofiler är gjorda av PVC-partiklar och produceras av enskruvsträngsprutmaskin medan våra produkter tillverkade av PVC-pulver och produceras av dubbelskruvsträngsprutmaskin som har bättre mjukning och kvalitet. Vi kan lägga till olika tillsatser för att bereda olika PVC-pulver enligt kundernas olika behov.  

Till exempel: Vi kommer att producera väderbeständigt PVC-pulver för kunder att använda utomhus och tillhandahålla pulver med hög slaghållfasthet för platser med hög slaghållfasthet. Färgen kan också justeras efter behov.

Formdesign: Våra högt kvalificerade ingenjörer har stor erfarenhet av komplicerade konstruktioner och kan utveckla formar enligt kundens krav.

Efterbehandlingsmaterial: Kostnaden för dekorationsmaterial av PVC är låg, liknar det för vanligt dekorationsmaterial, men kan förverkliga en lyxig dekorationsstil. PVC träpanel, PVC marmorpanel och PVC väggpapperspanel tillhandahålls som våra PVC-paneler.

Plats : Vårt företag är i Dong guan i Guang dong provice, nära Shen zhen, Hu män och Guangdong vilket är perfekt för frakt och hantering.

Produktivitet: Vi kan möta produktionen av 300 ton plastprodukter varje månad.

Tidigare: Variationer och liknande processer

Nästa: Explosion i Beirut